Takip Et:

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Barbie Baloncuklu Deniz Kızı Oyuncak Bebek

Hamur Abla Barbie Oyuncak Bebek videoları Baloncuklu Barbie Denizi Kızı oyun seti tanıtımıyla devam ediyor. Harika baloncuklar yapabileceğiniz bu güzel barbie bebeğiyle çok eğleneceksiniz. Minik kızımla birlikte test ettiğimiz bu oyuncağı biz çok beğendik!:) Kanalıma abonelik için linki tıklayabilirsiniz: http://goo.gl/YKlpx4

Bu muhteşem deniz kızı köpük saçıyor! Kızlar bu muhteşem özellikle çok eğlenecek! Barbie® Bubble-tastic Mermaid™ baloncuklu deniz kızını köpük solüsyonuna koyman için deniz kabuğu şeklinde bir kabı var.  Paket içerisinde gelen 60 ml'lik, banyo oyunu için uygunluğu açısından teste tabi tutulmuş köpük solüsyonu sayesinde paketi açtığınız anda oyuna başlayabilirsiniz!

Solüsyonu pembe kaba dökün, sonra Barbie® baloncuklu denizkızının büyük kuyruk yüzgecini solüsyona daldırın ve çıkarın.  Barbie baloncuklu denizkızının kuyruk yüzgecindeki boşluk ve kesikler yalnızca süsleme amaçlı değil! Bebeğin sırtındaki ipi birkaç kez çekerek kuyruğun dönmesini ve köpük oluşturmasını sağlayın!

Bu köpükleri patlatın, onları takip edin ve isterseniz daha çok köpük yapın! Piyasada bulabileceğiniz herhangi bir köpük solüsyonu (dahil değildir) ile Barbie baloncuklu denizkızıyla köpük yapabilir ve bu müthiş eğlenceye saatlerce devam edebilirsiniz! Yere geri inme zamanı geldiğinde, kızlar deniz kızı bebeğin saçlarıyla oynayarak eğlenmeye devam edebilir.  (Detaylı bilgi için: http://www.mattel.com/)


0 yorum:

Yorum Gönder