Takip Et:

29 Nisan 2016 Cuma

Alice Harikalar Diyarında Oyun Hamuru DEV Sürpriz Yumurta Açma Frozen Winx Oyuncakları



Hamur Abla Yeni Oyun Hamuru DEV Sürpriz Yumurta Açma videosunda Alis Harikalar Diyarında (Alice In Wonderland) çizgi filmi sürpriz yumurtasını açıyor. Bu dev sürpriz yumurtanın İçinden Alis (Alice) ve arkadaşlarının oyuncak figürleri ve farklı sürpriz oyuncak paketleri ile sürpriz yumurtalar çıkıyor. Abonelik için linki tıkla: http://goo.gl/YKlpx4

Alice'in sürpriz yumurtasının içinden Sırıtan Kedi, Kupa Kraliçesi, Beyaz Tavşan, Düşes ve İkizler çizgi filmi figürlerinin yanı sıra Shopkins sürpriz oyuncak paketi, Barbie ve Winx büyük plastik sürpriz yumurtaları ile yeni Karlar Ülkesi, Disney Prensesler sürpriz yumurtası, Emoji, Barbella, Teeny Little Families, Furby Boom oyuncakları çıkıyor.

Alis adında bir kız çocuğunun, bir tavşan deliğinden geçerek girdiği fantastik bir dünyada başından geçen hikayeleri anlatır.

Bu hikayeler yoluyla yetişkinlerin dünyasının, saf, temiz bir çocuğun gözünden ne kadar saçma göründüğünü gözler önüne sermektedir.

Alis Harikalar Diyarında, dünya çocuk edebiyatının en tanınmış klasiklerinden birisi olarak kabul edilir. Ancak yalnızca çocuklara değil, yetişkinlere de hitap eden fantezi, roman, oyun ya da epik şiir olarak de değerlendirilmiştir.


0 yorum:

Yorum Gönder